Introduksjon

Denne sia har jeg laget for å vise fram min Ford Mondeo, og å presentere meg selv. Bil har alltid vært i fokus i mitt liv, er litt usikker på hvorfor men det har nå bare blitt sånn...

Jeg gikk til anskaffelse av dette domenet i Desember 2004, navnet var egentlig vanskelig å finne da jeg på den ene siden ville ha noe som viste min interesse for bil, men på den andre siden ikke var opphengt i et spesielt bilnavn (slik min gamle side er). Jeg tror jeg har lykkes ganske godt med dette navnet som betyr oversatt fra engelsk (kanskje ikke helt rett oversatt, men dog) min doning.

Jeg ønsker deg velkommen til min lille krok på nettet, ta deg en titt rundt å se om du liker det du ser, jeg blir kjempeglad for en tilbakemelding enten iform av en hilsen i gjesteboka eller en mail til meg. Å skulle det være at du mener jeg savner en link, eller du vil jeg skal linke til deg (jeg bytter gjerne linker) så mail meg om det også.

Håper du tar i betraktning at sidene har nettopp kommet opp så det kan være noen knapper som ikke virker enda, dette vill jeg fikse på fortløpende. Så om du skulle se en "bug", skrivefeil eller annet så bare si fra til meg.

Har laget et galleri for mine gjester, dette er åpent for posting av ditt eget bil-bilde av din doning. Jeg gjør oppmersom på at støtende bilder og bilder av annet enn bil vil bli slettet av meg, dette er foreløpig en prøve ordning, om dette funker greit så gjøres den permanent og hvis ikke så blir dette fjernet. Det er mulighet for å legge inn kommentar på alle bildene som er lagt ut, håper på masse feedback fra dere der ute.

Alle bilder med untak av de i gjste-galleriet er ęCopyright My-ride.com ved Webmaster i følge åndeverksloven. Tyveri av filer som blir funnet på andre servere vil bli annmeldt, e-post vil også bli sendt til administrator på de serverene der bildene blir funnet om å slette disse.