Sjåføren... eller eieren av "børsa"

Tja, hva skal man si om bilens eier da? Er altså en bilgal mann i min beste alder med stor interesse for biler, både amcar og europeiske. "Gutten" har passert 35 for noen år siden, men jeg føler meg rimelig ung og oppegående ang. hvordan jeg vil ha bilen min. Er lissom ikke klar for noen gubbe bil enda :-)

Har til nå "klart" å styre unna både damer og unger hehe, men det er klart at når det skulle dukke opp ei som har noen av de samme hobbyene som meg så er jeg da klar for et forhold. Når det er sagt så må jeg jo skrive litt om hva mine hobbyer er, å hva som opptar meg i fritiden (kan jo tenkes at ei av de som besøker denne sia vil bli bedre kjent).

Det blir jo endel data siden det er det jeg jobber med (derfor jeg også har laget denne sia), i tillegg til data er det biler som er min største interesse (muligens pga mangel på hunnkjønn?). Jeg går heller ikke av veien for en hytte eller fiske tur, men er vel langt fra noen vill(marks)mann:-) Må lissom ha byen nær meg, men som sagt noen småturer liker jeg utmerket. Er vel heller ikke så romantisk som jeg skulle ha vært men der kan jeg igjen skylde på mangel av hunkjønn hehehe

Mine venner vil vel omtale meg som en hyggelig og grei kar man altid kan stole på, å som ikke er redd for å hjelpe til om det skulle være nødvendig. Er måteholden med alkohol også da jeg ikke liker dagenderpå noe særlig... også liker jeg vel bedre å være edru å se folk "driter seg ut" i fylla :-)