Doningen

Hva skal man si om bilen uten å måtte fjerne linken til modifiseringer da?

Bilen er altså en Ford Mondeo av 1996 årgang, en 2 liter GLX med A/C for å være helt korrekt. Det jeg vet om bilen er at den tidligere gikk som sivil politibil ved Hobøl Lensmannskontor i Østfold. Bilen har også vært hos Simco i Fredrikstad da den var sivil, men hva som er gjort med bilen da har jeg ikke fått sjekket opp (misstenker andre kammer og dyser samt muligens chip).

Om den er bygget tilbake til orginalt før jeg overtok den tviler jeg på, Ford i Moss (som jeg handlet den hos) har i allefall ingen "records" i sitt datasystem som vil tilsi dette (hvem gidder forresten å bytte kammer for å få mindre hester igjen?). Tror den fortsatt er motormessig som da den var sivil siden den drar rimelig bra fra seg, og ikke noe problem når turtelleren nærmer seg rød-feltet heller. Var faktisk sånn jeg fant ut at bilen har bensinkutt og IKKE turtalls-sperre, var like før jeg satt i frontruta når den koblet inn gitt :-)

Jeg har gjort endel med bilen som jeg nevnte først, men det kan du lese ved å klikke på linken "Modifikasjoner" på menyen til venstre.